Wczesnowiosenny miks: podbiał, czosnaczek, pokrzywa, szczypiorek, podagrycznik i odrobina kaszy jaglanej. Wszystko polane olejem lnianym.
Wszystko to widzę na moich spacerach i wiem, że to zdrowe bardzo ale ale żeby to jeść, na to jeszcze ciągle nie jestem gotowa.
Nie ma czego się obawiać:). Należy tyko zbierać roślinki daleko od cywilizacji. Moje są z lasu.
Apetycznie i artystycznie :) smacznego
I tanio:)
Same korzyści. Dlatego zasadziałam czosnek niedźwiedzi na moich nieużytkach :P
Wszystko to widzę na moich spacerach i wiem, że to zdrowe bardzo ale ale żeby to jeść, na to jeszcze ciągle nie jestem gotowa.
OdpowiedzUsuńNie ma czego się obawiać:). Należy tyko zbierać roślinki daleko od cywilizacji. Moje są z lasu.
UsuńApetycznie i artystycznie :) smacznego
OdpowiedzUsuńI tanio:)
UsuńSame korzyści. Dlatego zasadziałam czosnek niedźwiedzi na moich nieużytkach :P
Usuń