wtorek, 12 lutego 2019

Degustacja.


Kiszona cebula jest smaczna. Nie jest ostra a jedynie lekko kwaskowata. Najlepsza jest ta cieniej krojona.

12 komentarzy:

  1. Samych nowości się od Ciebie dowiaduję kiszona cebula Listy do Jerzego... No proszę. Degustacja pewnie w dziesiątkę...

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda smakowicie ,czy taką cebulkę kisimy jak ogórki?

    OdpowiedzUsuń
  3. Też już degustowałam, robiłam jednak czerwoną. Smakowity dodatek do kanapek. Muszę pokombinować do jakiejś sałatki :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Następnym razem zrobię czerwoną. Tak dla porównania smaków.

      Usuń
  4. Odpowiedzi
    1. Synowa uważa, że ta cebula jest smaczniejsza od ogórków :):)

      Usuń
  5. Chyba spróbuję ,zrobić,mimo oporów...choćby dla sprawdzenia.

    OdpowiedzUsuń
  6. Kiszona cebula, brzmi smakowicie :*

    OdpowiedzUsuń
  7. ten temat nie jest zakończony, chociaż czasu ostatnio nie mam, muszę do cebuli powrócić... (jeśli mnie bloger wpuści na post... ehh życie

    OdpowiedzUsuń